E-mail: office@real-design.ro - Tel: (+40) 21/650.00.13

 

red-point

 

Dorel Cristea – Administrator Real Design Trust

Coordonarea unei companii de constructii avand capital exclusiv romanesc, in actualul context economic, poate fi o adevarata provocare. Cresterea permanenta a nivelului de profesionalism, a eficientei, adaptarea la noile si diversele cerinte ale dezvoltatorilor, precum si orientarea catre noi piete ne ajuta sa ne extindem in continuare portofoliul de proiecte si sa identificam din timp noi opotunitati de dezvoltare.

 
 

 

 

red-point

 

 Liliana Ene - Director economic Real Design Trust

Responsabilitaţile unui director economic din domeniul constructiilor reprezinta in actualul climat economic o provocare, mai mult decat oricand. Inteleg fiecare din atributiile ce imi revin cu privire la patrimoniul societatii, la intocmirea bugetelor, la adaptarea acestora in functie de schimbarile tot mai abrupte din plan legislativ si financiar ca pe niste incercari personale.

O astfel de atitudine subiectiva si implicata cred ca reprezinta solutia necesara pentru depasirea situatiei critice in care se gaseste industria romaneasca a constructiilor, toti cei care au depasit deja perioada critica urmand acest model.

 
 

 

red-point

 

Mihai Costache - Project Manager Real Design Trust

Suntem o echipa alcatuita in timp, unita prin efortul sistinut cu care ne-am derulat proiectele si prin succesul acestora. Am invatat impreuna sa oferin termene de executie cat mai reduse si sa identificam cele mai bune solutii pentru a reduce bugetele de lucru, mentinand sau chiar ridicand nivelul calitatii proiectelor pe care le-am derulat. Am investit in propriul parc de utilaje performante, de ultima generatie, in formarea tinerilor, pentru a avea o echipa cat mai dinamica si in motivarea celor experimentati, pentru a beneficia de inaltul profesionalism al acestora.

Real Design Trust si-a alcatuit portofoliul din proiecte emblematice pentru propria capacitatede inovare si adaptare.

Am reusit astfel sa livram clientilor nostri cele mai eficient realizate proiecte din piata. Acum eficienta face parte din valorile care stau la baza identitatii noastre.